Hae S-päällikkö-
valmennettavaksi!

 

Oletko vastuunkantaja, joka haluaa johtaa ihmisiä? Nautitko asiakaspalvelutyön tekemisestä ja vuorovaikutuksesta ihmisten kanssa? Onko sinulla näkemystä ja halua asioiden kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen? Oletko tavoitteellinen, päämäärähakuinen ja tulosnälkäinen? Jos vastasit kyllä, S-Päällikkö-valmennusohjelma voi olla sinua varten.

Lue hakuilmoitus ja jätä hakemus!

Haku päättyy 15.8.2021!

S-ryhmän omasta S-päällikkö-koulutusohjelmasta valmistuu Suomen parhaimpia tulevaisuuden palvelualojen esihenkilöitä esimerkiksi market-, vuoro- ja palvelupäälliköiksi.


Taustaltaan S-Päällikkö voi olla ammattikorkeakoulututkinnon hiljattain suorittanut, pian valmistuva
tai ammatillisen tutkinnon suorittanut, jolla on jo alan työkokemusta.

 

Osuuskauppa Keskimaa hakee nyt S-päällikkövalmennettavia market- ja tavaratalokaupan, matkailu- ja ravitsemiskaupan ja ABC-liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialoille. Valmennuksen tavoitteena on, että S-päällikkövalmennettava työllistyy tulevaisuudessa Keskimaalla tulosvastuullisiin kaupan myymälä- tai marketpäällikön, ABC-liikennemyymäläpäällikön, ravintolapäällikön tehtäviin.

  • Hakuaika valmennukseen on 12.7.2021 – 15.8.2021.
  • 1,5 vuotta kestävä koulutus alkaa marraskuun alussa 2021.
  • Valmennusaika on palkallista, ja teemme valittujen henkilöiden kanssa kokoaikaisen sekä toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen.

Marketkaupan S-päälliköksi?

Vähittäiskaupan valmennusaika ja urahaasteet keskittyvät ympäri maakunnan, sillä oppimis- ja työllistymismahdollisuuksia löytyy eniten Sale- ja S-market-yksiköistä, jotka tarjoavat palveluita asiakkaillemme kaikista monipuolisimmilla toimipaikkaverkostoilla. Jyväskylän alueella oppimismahdollisuuksia Sale- ja S-market-myymäköiden lisäksi tarjoavat myös Prismat, Kodin Terra ja Sokos-tavaratalo. Jokaisen valmennettavan valmennusaika koostuu työkierrosta useassa eri yksikössä, ja jokaiselle jaksolle on asetettu aina erillinen oppimistavoite.

Valmennuksen jälkeen ensimmäiset vastuutehtävät ovat useimmiten jossain muualla kuin Jyväskylässä. Vastuutehtävät voivat olla ensi alkuun esimerkiksi saatavuusvastaavan tai apulaispäällikön tehtäviä, tai jo valmennusaikana voi avautua mahdollisuuksia päällikkötehtäviin. Jokaisen polku on erilainen ja riippuvainen myös toimialalla tapahtuvista muutoksista sekä valmennettavan aikaisemmasta taustasta, mielenkiinnonkohteista ja vahvuuksista. Yksi asia on varma – tällä polulla riittää mielenkiintoista opittavaa niin uraansa aloittavalle kuin kokeneemmallekin konkarille!

Lue hakuilmoitus ja jätä hakemus!

Liikennemyymälän S-päälliköksi?

ABC-liikennemyymälän valmennusaika ja urahaasteet keskittyvät useimmiten yhteen tai muutamaan yksikköön valittavan asuinpaikasta sekä yksikön kokoluokasta riippuen. Jos esimerkiksi asut Viitasaarella tai Keuruulla, suurin osa valmennusajasta tullaan tekemään lähiyksikössäsi, mutta valmennus ja sen jälkeiset vastuutehtävät voivat vaatia valmiutta liikkua yksiköiden välillä.

Valmennusaikanasi pääset mukaan ajankohtaisiin projekteihin sekä opit monipuolisesta liikennemyymälätyöstä sekä sen johtamisesta käytännönläheisesti ja tavoitteellisesti. Liikennemyymälätyössä ei tylsää päivää näy ja pääset tutustumaan moneen toimialaan saman katon alla – tämä on siis niiden esihenkilöiden hommaa, jotka nauttivat muutoksista, asiakaspalvelusta sekä kaipaavat tekemisen meininkiä työhönsä. Ensimmäiset vastuutehtävät valmennuksen jälkeen voivat olla esimerkiksi palveluvastaavan tai apulaisliikennemyymäläpäällikön tehtäviä, ennen kuin itse päällikköpaikka avautuu alueemme yksiköistä.

Lue hakuilmoitus ja jätä hakemus!

Matkailu- ja ravitsemisalan S-päälliköksi?

Matkailu- ja ravitsemisalan valmennusaika ja urahaasteet keskittyvät Jyväskylässä sijaitseviin ravintoloihimme. Valmennuksen aikana opit usean yksikön sekä esihenkilön toiminnasta työkierron kautta, käyt niin ketju- kuin uniikkiravintoloissamme ja valmennuksen jälkeiset vastuutehtävät muotoutuvat aina kulloisenkin tilanteen mukaan eli saatat työllistyä alkuun vaikkapa vuoropäälliköksi- tai apulaisravintolapäälliköksi ja kerrytät vielä tämän tehtävän kautta lisäosaamistasi kohti tulosvastuullisen päällikön vastuita. Tapaat valmennuksen aikana mahtavia tyyppejä sekä avarrat omaa ajatusmaailmaasi timanttisesta asiakaspalvelusta sekä sen johtamisesta.

Lue hakuilmoitus ja jätä hakemus!

Haluatko kuulla lisää?

Järjestämme S-päällikkövalmennusinfot Teamsilla ke 21.7. kello 15:15 sekä 9.8.2021 kello 15:15. Voit ilmoittautua mukaan osoitteessa https://www.lyyti.in/spaallikkoinfo2021. Tilaisuuksia ei tallenneta.

Lisätietoja antavat yhteyshenkilöt (suluissa ajankohta, jolloin henkilö tavoitettavissa):

Market- ja tavaratalokauppa:
Sale-ryhmäpäällikkö Outi Terho (19.7.-15.8.2021 ja paikalla 21.7. Teamsissa)
outi.terho@sok.fi / 040 535 9373

Matkailu- ja ravintola-ala:
Kehityspäällikkö Päivi Kinnunen (26.7.-15.8.  ja paikalla 9.8. Teamsissa)
paivi.s.kinnunen@sok.fi / 050 520 7889

ABC-liikennemyymäläala:
ABC-resurssipäällikkö Päivi Pihlaja (12.7.-25.7. ja paikalla 21.7. Teamsissa)
paivi.pihlaja@sok.fi / 040 514 1228