Kesätyö 2021

Vinkit kesätyöhakuun

By 9.12.2019 16 joulukuun, 2020 No Comments

Aloita kesätyön haku tästä

 1. Tee taustatyö huolella. Katso Keskimaan kesätyön hakijaehdot, tutustu yleisimpiin kesätyöpaikkakuvauksiin, katso mieluisen kesätyöpaikkasi aukioloajat ja nettisivut sekä kurkkaa toimipaikan Facebook-sivut. Kysy rohkeasti, jos jokin askarruttaa yleisesti kesätöistä etkä löydä vastausta UKK-osioista tai nettisivuilta! Parhaiten toimipaikkakohtaisiin kysymyksiin saat vastauksen toimipaikan Facebookissa.
 2. Panosta hakemukseesi ja varaa aika sen tekemiseen. Tuo osaamisesi ja motivaatiosi esille mahdollisimman selkeästi. Kysy esimerkiksi perheenjäseniltäsi tai kavereiltasi, kuinka he sinua kuvailisivat, mitä osaat heidän mielestään erityisen hyvin ja mieti miksi juuri tämä kesätyö olisi huippu juuri sinulle.
 3. Huolellisuus ennen kaikkea. Täydellinen ei tarvitse olla, mutta hyvä kieliasu on hyvä tarkastaa ja pyydetyt kohdat täyttää mahdollisimman huolellisesti.

Hakemuslomakkeen täyttäminen

 1. Täytä itsestäsi perustiedot, yhteystiedot sekä liitä mukaan ansioluettelo.
 2. Täytä aiempi työkokemuksesi, kirjaa tässä osiossa aloitus- ja lopetusajankohdat sekä konkreettiset työtehtäväsi kyseisessä työpaikassa (esim. Myyjä X-kaupassa, työskentelin tuolloin asiakaspalvelussa kassalla ja käytin Veikkauskonetta)
 3. Täytä koulutuksesi, kirjaa myös aloitus- ja päättymispäivät (jos olet valmistunut).
 4. Valmistaudu vastaamaan seuraavaan kysymykseen perustelujen kera: Miksi olisit hyvä kesätyöntekijä Osuuskauppa Keskimaan tiimiin?
 5. Valitse kaikki paikkakunnat ja toimipaikat, joissa haluat työskennellä ja pystyt liikkumaan niihin. ”Olen kiinnostunut työskentelemään seuraavissa yksiköissä” -kysymyskohdista löydät luettelot kaikista Keskimaan toimipaikoista. Lisäksi pohdi ja valitse 1 ehdoton suosikkisi työympäristöistämme.
 6. Valmistaudu valitsemaan, mikä aloitusajankohta ja mikä kesätyön päättymisajankohta on lähimpänä sinun aikataulujasi.
 7. Näiden lisäksi hakulomakkeella pyydetään sinua valitsemaan esim. aiempi kokemus eri palvelualojen tehtävistä ja sinulle soveltuvat työvuorot. (muistathan, että Keskimaan kaikki työt sisältävät vuorotyötä).
 8. Lopuksi tarkasta hakemuksesi ja lähetä!
 9. Muista seurata sähköpostiasi viestintäämme liittyen.
 10. Tsemppiä hakuun!