Kesätyö 2021

Kesätyömahdollisuudet

By 9.12.2019 16 joulukuun, 2020 No Comments

Yleisimpiä kesätöitä Keskimaalla

Alla löydän kuvaukset Keskimaan yleisimmistä työtehtävistä ja perustelut, miksi juuri nämä tehtävät ovat kesätyöhakemuksesi arvoiset! Jos haaveilet pidemmästä urasta Keskimaalla, tarjoavat tehtäväkuvaukset myös Sinulle lisätietoa työpaikoistamme, sillä kesätyöntekijämme tekevät samoja työtehtäviä kuin vakituiset työntekijämme.

Liikennemyymälätyöntekijä

Liikennemyymälöissä työskentelyä kuvaa parhaiten yksi sana, eli monipuolisuus. ABC-liikennemyymälän yhteydessä on aina polttonesteen tankkauksen lisäksi tarjonnaltaan monipuolinen ravintola, kahvilapalvelut ja ruokakauppa. Ravintolapalveluihin kuuluvat esimerkiksi ala carte, noutopöytälounas sekä pikaruokapalvelut. ABC:n omat ravintola- ja ruokakauppapalvelut ovat auki koko liikennemyymälän aukioloajan.

Kesätyöntekijänämme pääset vaihteleviin työtehtäviin ja takaamme, ettei uuden oppiminen lopu kesän aikana! Kesätyöntekijänämme työtehtäviisi voivat kuulua esimerkiksi asiakaspalvelu, kahvilan kassatyöskentely, salin siisteydestä huolehtiminen, tiskaaminen, market-kassatyöskentely, hyllyttäminen, ala carte-kokin työtehtävät, noutopöydän täyttäminen, keittiön aputehtävät, vitriinituotteiden valmistus, annoksien vieminen pöytiin sekä pöytien siistiminen, pikaruokapuolella kassa- ja/tai keittiötyö, Veikkauspiste-työskentely, jäätelönmyynti, kuorman purku ja lista vain jatkuu! 🙂

Tässä työssä korostuu yhdessä onnistuminen, jossa jokaisella työntekijällä on oma tehtävänsä. Sinut tullaan perehdyttämään perusteellisesti kaikkiin yhdessä valikoituihin työtehtäviin. Usein pääasiallisiksi työtehtäviksi valikoituvat muutamat edellä mainituista listasta omien halukkuuksien ja valmiuksien mukaan. Tässä työssä kesä on suurin sesonki, joka takaa sen, ettei yksikään päivä ole toisensa kaltainen. Työssä arvostetaan ahkeruutta, kaverin auttamista ja joustavuutta. Työtiimin tehtävänä on taata asiakkaiden viihtyminen. Asiakaskuntamme vaihtelevat laidasta laitaan kanta-asiakkaista ensimmäisen kerran vierailijoihin. Halutessasi tulet saamaan myös vastuuta, mutta työtä ei koskaan tehdä yksin vaan aina on työkavereita työvuorossa.

Miksi hakea liikennemyymälöihin kesätöihin?

Tämä työ on erittäin monipuolista ja tässä työssä saa työskennellä ihmisten kanssa asiakaspalvelun ytimessä. Tässä kesätyössä pääset yhdistämään sekä market- että ravintolapuolen hyvät puolet. Yksikään päivä ei ole samanlainen, aina löytyy uuden oppimisen riemua ja tämä työ on varmasti täynnä yllätyksiä, joita on hauska jakaa mahtavien työkavereiden kanssa.

Liikennemyymälätyöntekijä ja hänen tehtäviään

Myyjä

Työskennellessäsi kesätyöntekijänämme kaupan toimialalla pääset olemaan läsnä ihmisten arjessa ja juhlassa. Meiltä löytyy hyvin erityyppisiä työnkuvia pelkästään kauppojen välillä ja jopa yksittäisen kaupan sisällä. Suurin osa kesätyöntekijöistämme työskentelee Keskimaan päivittäistavarakaupoissa, joita ovat Mestarin Herkku, Sale-, S-market- ja Prisma-myymälät. Tarjoamme kesätyömahdollisuuksia myös Kodin Terrassa ja Sokoksella.

Idyllisessä kylän tai kaupungin sykkeessä sijaitsevassa Salessa odotetaan vastuunkantokykyä, itsenäistä työskentelyotetta ja työtehtävät ovat hyvin monipuolisia päivittäin. S-markettimme ovat kokoluokaltaan jo hieman isompia, mutta työskentely hyvin samantyyppistä kuin Saleissa. Sen sijaan suuremmassa Prismassa voit olla yhden tietyn osa-alueen raudanluja ammattilainen.

Pääasialliset työtehtävät yhdistävät kaikkia kaupan alan työpaikkoja. Työtehtäviisi voi kuulua tuotteiden hyllyttämistä, kassatyöskentelyä, tuoteneuvontaa asiakkaille, tuotteiden esillepanoa, hävikin minimointia ja suosittelevaa myyntiä. Pienemmissä kaupoissa tavaravirta on vähäisempää ja päivittäiset työtehtäväsi ovat monipuolisempia. Työvuoron sisällä S-marketeissa ja Saleissa yhdistyy usein hyllyttäminen ja kassatyöskentely. Prismoissa tavaravirta on suurempaa ja näin ollen työtehtäväsi painottuvat päivittäin joko hyllyttämiseen tai kassatyöskentelyyn. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kaupan alalta, vaan perehdytämme sinut perusteellisesti työtehtäviisi. Kokeneempana työntekijänä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään esimerkiksi palvelutorille tai paistopisteelle. Työ kaupassa on todella toiminnantäyteistä!

Kaiken toiminnan ytimessä on asiakaspalvelu, joka on aina tärkein tehtäväsi. Vaikka työskentelisit suuremmassa marketissa itsenäisesti hyllyttäen, tulee sinun aina työvaatteiden ollessa päälläsi olla asiakkaiden tavoitettavissa. Kaupan toimialla arvostetaan yhteistyökykyä, ahkeruutta ja asiakaspalvelutaitoja – erityisesti palveluhenkisyydestä on hyötyä! Halutessasi tarjoamme sinulle mahdollisuuksien mukaan vastuutehtäviä. Työ vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä priorisoida työtehtäviä, mutta työtä tehdään joukkueena ja jokainen hoitaa oman roolinsa, jolloin joukkuepeli loistaa.

Miksi hakea kaupan alalle kesätöihin?

Tässä työssä pääset yhdistämään itsenäisen ja tiimityöskentelyn parhaat puolet! Tämä tuo mukavaa vaihtelua arkeen ja työnkuvia on mahdollista muokata oman mielenkiinnon ja kykyjen mukaisesti yhdessä esimiesten kanssa. Tässä työssä eletään hetkessä, jolloin tilanteet voivat vaihdella hyvinkin nopeasti. Meillä työskennellessäsi tulet pelastamaan monen asiakkaan arjen auttamalla heitä ammattitaidollasi, josta palkointona on valloittavat hymyt sekä lämpimät kiitokset. Työ arjen sankarina palkitsee tekijänsä!

Myyjän työtehtäviä

Tarjoilija

Ravintolassa työskentelyssä kaikki työtehtäväsi rakentuvat asiakaspalvelun ympärille. Ravintoloissamme kesätyöläiset työskentelevät kassalla ja huolehtivat salin siisteydestä. Lisäksi useimmissa ravintoloissa kesätyöntekijänämme tulet viemään annoksia pöytään, blokkaamaan sekä kattamaan pöytiä. Työtehtäviisi saattaa kuulua myös tilausten vastaanottaminen, tuotteiden suosittelu sekä asiakkaiden laskuttaminen. Useissa Keskimaan ravintola-alan yksiköissä on anniskelua, joten tehtäviisi voi kuulua myös baarin puolella työskentelyä ja juomien valmistusta. Esimerkiksi kesätyöntekijämme ovat usein vastaamassa terassien toiminnasta. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua pienimuotoisia keittiön aputehtäviä, mutta laajuus usein määräytyy työntekijän omien toiveiden mukaan. Työnkuvaasi tulee kuulumaan paljon ns. juoksevia tehtäviä, jotka vaihtelevat asiakasvirran mukaan. Mutta juuri nämä juoksevat tehtävät ovat työn suola ja tekevät päivistäsi erilaisia!

Kaiken A ja O on aina asiakkaiden viihtymisestä huolehtiminen. Et koskaan työskentele yksin, vaan työtä tehdään yhdessä koko ravintolan työtiimin voimin. Tarjoilutehtävissä onnistuminen perustuu henkilökunnan saumattomalle yhteistyölle, joten joukkoon haetaan vahvoja tiimipelureita. Työ voi olla esimerkiksi viikonloppuisin kiireistä, mutta näistä selviäminen on erittäin palkitsevaa.

Miksi hakea salinpuolelle kesätöihin?

Koska rento ilmapiiri on huippujuttu, työtä tehdään positiivisessa hengessä yhdessä ja pääset työskentelemään ihmisten kanssa!

Kokki

Keittiön puolella pääasialliset tehtäväsi keskittyvät ruuanvalmistukseen. Toimipisteemme ovat hyvin erilaisia ja niin ovat myös keittiön työtehtävätkin.

Kesätyöntekijänämme tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi ruuan esivalmistelua eli ns. misailua sekä erilaisia keittiön avustavia työtehtäviä. Todennäköisesti päästessäsi näyttämään kyntesi, pääset myös itsenäisesti valmistamaan ala carte-annoksia sekä lounasruokia. Isommissa paikoissa voit vastata työvuorosi aikana yhdestä keittiötyön osa-alueesta, esimerkiksi pizzojen ja hampurilaisten valmistuksesta tai pihvien- ja kasvisvaihtoehtojen paistosta. Meillä työskennellessäsi yksikään päivä ei ole samanlainen.

Sinun ei tarvitse olla vielä valmis ammattilainen, vaan perehdytämme sinut huolellisesti eri työtehtäviin ja erilaisten annosten valmistamiseen. Kaikille kuuluvia työtehtäviä ovat yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä astiahuolto. Tulet saamaan halutessasi vastuuta ja uuden oppiminen ei yksiköissämme lopu.

Työssä arvostamme sitä, että tyydyt vain parhaaseen. Tarjoiltavat annoksemme syntyvät sinun kädenjälkenäsi ja tästä tulee olla ylpeä! Tässä työssä tarvitaan myös hyvää paineensietokykyä, koska työ voi olla välillä kiireistä. Et työskentele keittiössä koskaan ilman työkavereita, ja keittiön porukka puhaltaa yhteen hiileen. Yhdessä tehdään ja yhdessä onnistutaan!

Miksi hakea keittiönpuolelle kesätöihin?

Koska keittiötyössä pääset näkemään oman kädenjälkesi. Keittiön ilmapiiri on rennonletkeä. Usein musiikki soi, juttu lentää ja naurua piisaa. Yhdessä onnistuminen palkitsee koko porukan!