Kesätyö 2021

Usein kysytyt kysymykset

By 4.12.2019 16 joulukuun, 2020 No Comments

Tässä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Miksi kesätyöpaikkaa hakevan henkilön tulee olla 18-vuotta täyttänyt 1.6.2021 mennessä?

Kesätyömme sisältävät usein esimerkiksi yötyötä, anniskelutehtäviä, ikärajavalvottujen tuotteiden itsenäistä myyntiä ja yksintyöskentelyä, joissa on perusteltua edellyttää 18-vuoden ikää.

Entä jos täytän esimerkiksi heinäkuussa 18 vuotta?

Lähtökohtaisesti palkkaamme pidempiaikaisiin kesätöihin vain yli 18-vuotiaita tai ammattiin opiskelevia, mutta katsomme Jyväskylän ulkopuolella tilannetta toimipaikka- ja tehtäväkohtaisesti (onko työ toimipaikassa järjesteltävissä liiketoimintalähtöisesti ottaen huomioon nuoren työntekijän työajat ja työtehtävät)

Haluaisin vapaata esimerkiksi festareille, saanko varmasti vapaaksi tietyt viikonloput?

Meillä työskennellessä voit esittää esimiehelle toiveita työvuoroja kohtaan ja toivoa esimerkiksi kohtuuden rajoissa viikonloppuvapaita. Näitä pyritään mahdollisuuksien mukaan mahdollistamaan, mutta voi olla myös tilanteita, ettei vapaatoiveita voi järjestää esimerkiksi työvuorosuunnitteluun ja työehtosopimukseen liittyvistä syistä.

Milloin saan tietää valinnastani?

Pyrimme ilmoittamaan hakijoille mahdollisimman pian mahdollisista valinnoista tai valitsematta jättämisestä. Tarkempaa tietoa hakuaikataulusta saa näiltä sivuilta.

Minkälaista palkkaa saa kesätöistä Keskimaalla?

Kaikissa työtehtävissämme noudatetaan kunkin alan työehtosopimuksen mukaisia palkkoja. Lisätietoa työehtosopimuksista ja palkkataulukoista saat sivustolta https://www.pam.fi/tyo/palkkataulukot.html.

Minkälaisia kesätyötehtäviä Keskimaa tarjoaa?

Vaikkakin palkkaamme kesätyöntekijöitä, tekevät kesätyöntekijämme samoja työtehtäviä kuin vakituisetkin työntekijät. Lisätietoa yleisimmistä kesätyötehtävistä löydät näiltä sivuilta.

Mihin olen yhteydessä jos minulla tulee jotain kysyttävää liittyen hakuprosessiin?

Olethan yhteydessä joko sähköpostitse rekrytointi.keskimaa@sok.fi tai Facebookissa yksityisviestillä Meillä töissä -sivuston kautta.

Lähetä sähköpostiMessenger

En ole saanut sähköpostiini tarkempia tietoja haastattelusta. Miten toimin?

Lähetämme videohaastattelukutsun kesätyöehtomme täyttäville hakijoille sähköpostitse. Tarkistathan myös roskapostikansiosi, sillä osa sähköpostipalveluista saattaa valitettavasti ohjata viestin roskaposteihin. Kutsuviesti lähetetään ajanjaksolla 15.1.–8.2. eli kutsussa voi vierähtää hetki lähetettyäsi hakemuksesi. Videohaastatteluun kannattaa vastata pikimmiten kutsun saatuaan!

Sain kesätöitä muualta tai haluan peruuttaa hakemukseni?

Olethan näissä tilanteissa yhteydessä mahdollisimman pian sähköpostitse rekrytointi.keskimaa@sok.fi