Kesä Keskimaalla – kesätyöhaku 19.12.2019 – 9.2.2020

Haluatko työskennellä kesän kaupassa, ravintolassa tai ABC-liikennemyymälässä? Hae Keskimaalle kesätöihin!
Etsimme joukkoomme asiakaspalveluhenkisiä, iloisia ja vastuullisia kesätyöntekijöitä. Yleisimpiä kesätyöntekijöidemme työnimikkeitä ovat myyjä, liikennemyymälätyöntekijä ja tarjoilija.

Meillä menestyt, kun teet työsi reippaalla, positiivisella ja asiakaslähtöisellä otteella. Olet myös luotettava tiimipelaaja, ja pystyt sitoutumaan kesän ajaksi monipuolisiin työtehtäviin. Katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä tai asiakaspalvelualalta eduksi, mutta valtaosa yleisimmistä kesätyötehtävistämme ei edellytä tätä. Meillä asenne ratkaisee!

Panostamme perehdytykseen ja kaikki uudet kesätyöntekijät käyvät Keskimaan yhteisen perehdytyspäivän, jonka jälkeen perehdytys jatkuu toimialakohtaisilla perehdytyspoluilla. Koko kesän käytössäsi on Keskimaan oma sisäinen sosiaalinen media (Workplace), josta saat apua, lisätietoa ja vinkkejä työhösi – myös muilta kesätyöntekijöiltä!

Yleisimpien kesätyömahdollisuuksien lisäksi tarjoamme kesätyöpaikkoja myös hotelliemme vastaanotossa, S-pankissa, parturi-kampaamossa ja ravintoloidemme keittiöissä. Nämä tehtävät edellyttävät alan koulutusta ja aiempaa työkokemusta esim. työharjoitteluista. Kaikki Keskimaan kesätyöt sisältävät ilta- ja viikonloppuvuoroja toimipisteiden aukioloaikojen mukaisesti.

Kesätyöntekijänämme saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöedut (esimerkiksi -25% alennuksen Keskimaan ravintoloissa ruuasta ja juomasta) sekä huippumukavan työporukan ja toiminnantäyteisen työn.

Muistathan että, meillä työskentely on oiva tapa viettää myös välivuotta. Kesätyöntekijänämme olet etulyöntiasemassa tuleviin Keskimaan tarjoamiin työmahdollisuuksiin ja monet kesätyöntekijämme jatkavatkin meillä kesän jälkeen. Meillä on ilo olla yksi Suomen vetovoimaisimpia ja suurimpia työnantajia – koolla on merkitystä, kun mietit millaisen määrän mielenkiintoisia tehtäviä ja työuria S-ryhmä voi tarjota!

Meillä Keskimaalla on tänäkin vuonna lukuisia kesätyömahdollisuuksia – ja tänä kesänä haluamme tavata kaikki kesätöihimme soveltuvat hakijamme!

Edellytykset Keskimaan vuoden 2020 kesätöihin ovat:

 • Olet yli 18-vuotias 1.6.2020 eli kesäkuun alussa.
 • Omaat reippaan ja positiivisen asenteen työntekoon.
 • Olet kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä.
 • Olet valmis tekemään vuorotyötä kesätyöpaikan aukioloaikojen mukaisesti, eli olet valmis työskentelemään myös esimerkiksi iltaisin ja viikonloppuisin.

Voit hakea kesätöihimme alle 18-vuotiaana JOS:

 • Opiskelet tarjoilijaksi
 • Opiskelet kokiksi
 • Opiskelet merkonomiksi

Kutsumme kaikki edellytykset täyttävät hakijat haastatteluun. Katsomme hakijatilanteen kuitenkin paikkakuntakohtaisesti, joten sinulla voi olla mahdollisuus päästä haastatteluun myös 16- ja 17-vuotiaana Äänekosken, Jämsän, Joutsan, Karstulan, Viitasaaren, Keuruun tai Hankasalmen aluekohtaisissa haastattelutapahtumissa. Tämä edellyttää, että hakemassasi toimipaikassa on mahdollisuus suhteuttaa kesätyö vastaamaan nuorelle työntekijälle soveltuvaksi työaikojen ja työtehtävien osalta. Kesätyömme sisältävät usein esimerkiksi yötyötä, anniskelutehtäviä, ikärajavalvottujen tuotteiden itsenäistä myyntiä ja yksintyöskentelyä, jotka soveltuvat lähtökohtaisesti vain yli 18-vuotiaille. Jyväskylän alueen kesätyöpaikat ovat vain 18 vuotta täyttäneille tai ammattiin opiskeleville (kokit, merkonomit, tarjoilijat) alaikäisille.

Miksi tulla meille kesätöihin?

 • Keski-Suomen suurin yritystyönantaja, noin 2000 työkaveria.
 • Merkittävät henkilökuntaedut esim. -25% ravintolaruuasta ja juomasta.
 • Tarjoamme paljon on työmahdollisuuksia kesän jälkeiseen osa-aikatyöhön esimerkiksi opiskelujen ohelle. Kesätyöntekijänämme olet etulyöntiasemassa näihin mahdollisuuksiin. Meillä työskentely on myös oiva tapa viettää välivuotta.
 • Erittäin monipuoliset ura- ja koulutusmahdollisuudet. Tarjoamme useita eri tasoisia koulutusohjelmia työntekijöillemme ja kolmen toimialan työtehtävät sekä monipuoliset etenemismahdollisuudet esimies- ja johtotehtäviin.
 • Tarjoamme halutessasi lisätöitä Keskimaan muissa yksiköissä, sillä olemme yhtä ja samaa yritystä Kuhmoisista Pihtiputaalle!
 • Työntekijänämme sinulla on mahdollisuus vaihtaa myös jopa toimialalta toiselle pitempiaikaisena työntekijänä.
 • Saat turvallisen työympäristön ja hyvän perehdytyksen.
 • Meillä ei ole erikseen kesätyöntekijöiden työtehtäviä, kaikki työntekijät tekevät samoja työtehtäviä. Annamme kesätyöntekijöillemme mahdollisuuksien mukaan myös vastuutehtäviä.
 • Meillä on aivan mahtava työporukka!
 • Tarjoamme työehtosopimuksen mukaisen palkan.

Tutustu ja tienaa 2020

Tutustu ja tienaa -harjoitteluohjelma ja sen haku täsmentyvät myöhemmin kevättalvella. Haun alkaessa löydät sen tältä sivulta!