Kesä Keskimaalla – kesätyöhaku 16.12.2020 – 7.2.2021

Hae meille työkaveriksi monipuoliseen asiakaspalvelutyöhön kesäksi tai rakenna pidempi ura kanssamme! Hakuaika 16.12.2020–7.2.2021.

Etsimme työkavereita pääasiassa kauppoihin myyjiksi sekä ABC-liikennemyymälöihin asiakaspalveluun sekä keittiötyöhön. Lisäksi meiltä löytyy joka kesä työllistymismahdollisuuksia muun muassa ravintolakokeille, tarjoilijoille, pikaruokatyöntekijöille, hotellivirkailijoille, parturi-kampaajille sekä Kodin Terran piha- ja noutomyymälän ammattilaisille. Kaikkia kesätöitämme haetaan samalla hakulomakkeella.

Meillä menestyt, kun teet työsi reippaalla, positiivisella ja asiakaslähtöisellä otteella ja pystyt sitoutumaan kesän ajaksi monipuolisiin työaikoihin eli vuorotyöhön.

Työhömme kuuluvat vaihtelevat tilanteen ja asiakasmäärät, joten kesän aikana tärkeät työelämätaidot, kuten paineensietokyky ja asiakaspalvelutaidot kehittyvät näiden myötä. Ai niin, työmme on myös vauhdikasta, meillä kertyy paljon askelia työpäivän aikana ja aktiivisuusrannekkeen tavoitteet täyttyvät huomaamatta!

Kesätyösi alkaa perehdytyspolulla Keskimaan yhteisteisiin pelisääntöihin, kesätyöpaikan työtehtäviin sekä tutustumisella työkavereihin. Kesän aikana opit paljon uutta, ja apunasi ovat työkaverisi, perehdyttäjäsi sekä esimiehesi. Työtehtäviisi ja vastuisiisi kesätyön aikana vaikuttavat aikaisempi työkokemuksesi sekä osaamisesi, eli kesätyömme ovat myös niille, jotka haluavat vaihtaa työpaikkaa tai alaa.

Katsomme aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelualalta tai vastaavista tehtävistä eduksi, mutta valtaosa kesätöistämme on opittavissa hyvän perehdytyksen ja hyvän asenteen avulla. Poikkeuksia ovat ammattitutkintoa vaativat tehtävät, kuten kokin, parturi-kampaajan ja hotellivirkailijan työt eli näissä vaaditaan alan opinnot ja/tai aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Hakuohjeet pähkinän kuoressa:

Tätä vuonna haluamme tavata kaikki hakijaehdot täyttävät kesätyöhakijamme videohaastattelussa. Seuraathan siis hakemuksen jätettyäsi sähköpostiviestintää 15.1.–8.2.2021 välillä, jolloin lähetämme haastattelukutsuja kaikille soveltuville hakijoille (kts. sivun alla edellytykset Keskimaan kesätöihin).

Kurkkaa myös kesätyösivultamme tarkemmin yleisimpien kesätöidemme kuvaukset, jotta saat vielä paremman käsityksen, millaista esimerkiksi työ S-marketissa tai ABC-liikennemyymälässä on. Omia vahvuuksiasi ja tavoitteitasi pohtimalla löydät varmasti sinua kiinnostavat kesätyöt joita hakea meiltä Keskimaalta!

Muistathan että, meillä työskentely on oiva tapa viettää myös välivuotta. Kesätyöntekijänämme olet etulyöntiasemassa tuleviin Keskimaan tarjoamiin työmahdollisuuksiin ja monet kesätyöntekijämme jatkavatkin meillä kesän jälkeen. Meillä on ilo olla yksi Suomen vetovoimaisimpia ja suurimpia työnantajia – koolla on merkitystä, kun mietit millaisen määrän mielenkiintoisia tehtäviä ja työuria S-ryhmä voi tarjota!

Edellytykset Keskimaan vuoden 2021 kesätöihin ovat:

* Olet yli 18-vuotias 1.6.2021 eli kesäkuun alussa.
* Omaat reippaan ja positiivisen asenteen työntekoon.
* Olet kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä.
* Olet valmis tekemään vuorotyötä kesätyöpaikan aukioloaikojen mukaisesti, eli olet valmis työskentelemään ainakin aamu-, väli- ja iltavuoroissa sekä arkena ja viikonloppuisin. Joissakin yksiköissä voi olla myös yövuoroja.
* Pystyt sitoutumaan kesätöihin koko kesän ajaksi. Kesätöiden aloitusajankohtaan ja kestoon vaikuttavat kesätyöpaikan sesongin ajoittuminen, perehdytyksen kesto sekä lomien sijoittelu. Osa töistä alkaa näin jo maalis-huhtikuussa ja kestävät syyskuuhun. Suurin osa kesätöistä ajoittuu kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin.
* Kokin, parturi-kampaajan ja hotellivirkailijan työhön vaaditaan alan koulutus ja/tai aiempi työkokemus.

Haluamme tukea ammattiin opiskelevien työllistymistä aloillamme eli voit hakea kesätöihimme alle 18-vuotiaana jos:

* Opiskelet tarjoilijaksi
* Opiskelet kokiksi
* Opiskelet merkonomiksi

Keskimaan tutustu työelämään ja tienaa on 15-17-vuotiaiden oma kesätyöohjelma. Hakuaika on 15.1.–15.3.2021.

Tsemppiä hakuun!

Miksi tulla meille kesätöihin?

  • Keski-Suomen suurin yritystyönantaja, noin 2000 työkaveria.
  • Merkittävät henkilökuntaedut esim. -25% ravintolaruuasta ja juomasta.
  • Tarjoamme paljon on työmahdollisuuksia kesän jälkeiseen osa-aikatyöhön esimerkiksi opiskelujen ohelle. Kesätyöntekijänämme olet etulyöntiasemassa näihin mahdollisuuksiin. Meillä työskentely on myös oiva tapa viettää välivuotta.
  • Erittäin monipuoliset ura- ja koulutusmahdollisuudet. Tarjoamme useita eri tasoisia koulutusohjelmia työntekijöillemme ja kolmen toimialan työtehtävät sekä monipuoliset etenemismahdollisuudet esimies- ja johtotehtäviin.
  • Tarjoamme halutessasi lisätöitä Keskimaan muissa yksiköissä, sillä olemme yhtä ja samaa yritystä Kuhmoisista Pihtiputaalle!
  • Työntekijänämme sinulla on mahdollisuus vaihtaa myös jopa toimialalta toiselle pitempiaikaisena työntekijänä.
  • Saat turvallisen työympäristön ja hyvän perehdytyksen.
  •  Meillä on aivan mahtava työporukka!
  • Tarjoamme työehtosopimuksen mukaisen palkan.

Tutustu ja tienaa 2021

Tutustu ja tienaa -harjoitteluohjelman hakuaika on 15.1.-15.3.2021.