Kesätyö 2020

Hakuohjeet

By 9.12.2019 helmikuu 24th, 2020 No Comments
Kesätyö Keskimaalla

NÄIN HAET KESÄTÖIHIN

 1. Katso millaisia kesätyömahdollisuuksia koko Keskimaalla on tarjolla.
 2. Valitse, mitkä työmahdollisuudet kiinnostavat eniten juuri sinua.
 3. Täytä hakemus mahdollisimman pian hakuajalla 19.12.2019 – 9.2.2020.
 4. Kun täytät hakemusta, vastaathan kaikkiin kysymyksiin. Pyri vastaamaan jokaiseen kohtaan rehellisesti ja pyri erottumaan joukosta omilla vahvuuksillasi. Huomioi koko hakemuksen täyttämisen ajan ajatus, että sinun tulee vakuuttaa hakemusten läpikävijät perustellen kirjallisesti, että miksi juuri SINÄ olet paras hakija tähän kesätyöpaikkaan.
 5. Kun olet täyttänyt hakemuksen, paina yhteenveto sivun jälkeen ”lähetä hakemus”. Saat tämän jälkeen vahvistuksen sähköpostiisi, että hakemus on vastaanotettu (tarkista myös roskapostikansio).
 6. Tämän jälkeen olemme sinuun sähköpostitse yhteydessä haastattelutapahtumaan osallistumisesta hyvissä ajoin ennen varsinaisia haastattelutapahtumia. Kaikki hakijaehdot täyttävät hakijat kutsutaan pikahaastatteluun.
 7. Kun saat haastatteluun ilmoittautumislinkin, ilmoittauduthan pikimmiten oman haastattelupaikkakuntasi haastatteluun sinulle soveltuvana ajankohtana. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet saat sähköpostitse. Oman paikkakuntasi/lähimmän haastattelupaikkakuntasi löydät Haastattelut-sivulta.
 8.  Kun olet ilmoittautunut pikahaastattelutapahtumaan, saat tästä vahvistuksen sähköpostiisi (tarkasta myös roskaposti). Kun olet saanut vahvistuksen, merkkaathan haastatteluajankohdan ja -paikan ylös kalenteriisi.
 9. Valmistaudu pikahaastatteluun ennen haastattelua. Katso myös vinkit pikahaastatteluun!
 10. Saavu ajoissa (noin 15 minuuttia) ennen haastattelutapahtuman alkua paikalle.
 11. Haastattelutapahtumassa varaudu odottamaan vuoroasi. Haastattelutilaisuus kestää osaltasi enintään 2,5 tuntia.
 12. Vakuuta haastattelija omalla haastatteluvuorollasi!
 13. Tämän jälkeen olemme yhteydessä hakijoihin jatkohaastattelujen johdosta kolmen viikon kuluessa pikahaastattelutapahtumista.
 14. Mikäli valintamme ei tällä kertaa kohdistunut sinuun, ilmoittamme tästä 31.3.2020 mennessä.